Opinie - Crazy Kawalerski - Imprezy w Krakowie, Warszawie, Poznaniu, Trójmieście, Wrocławiu i nie tylko.

Imprezowałeś z nami?
Napisz recenzję!

OPINIE KLIENTÓW

Było zajebiście , dziekujemy!

Michał
2017-08-31
 

kawalerski zalatwialem na ostatnia chwile,ale oczywiscie daliscie rade.swietna impreza.dzieki

W
2017-07-30
 

Kierowca się spóźnił 10 min, oświetlenie klubowe nie działało i nie można było mieć swojej muzyki bo tak jak jest opisane w ogłoszeniu USB nie obsługiwane , pan powiedział że przyjmuje muzykę tylko na płycie. zdecydowanie nie było warte tej kwoty

Bartosz
2017-07-19
 

Dziękujemy bardzo Naszej przewodniczce, super równa osoba została z nami dłużej niż było w kontrakcie :-) ogólnie całokształt bardzo pozytywnie dziękujemy !

Marcin z Rzeszowa
2017-06-19
 

No 5 gwiazdek, a można i więcej ;) Świetny wieczór w Krakowie, zawsze polecam też wasze wycieczki do Nowej Huty (http://www.crazyguides.com/pl/) odwiedzajacym z zagranicy. podobnie, jak Auschwitz Tours (wiem, jak to brzmi) https://discovercracow.com/tours/auschwitz-birkenau-small-group---guided-tour-/ - dwa punkty każdej wycieczki, które trzeba zaliczyć :)

Olek
2016-09-30
 

Wszystko idealnie, super organizacja i atrakcje, każdy ma mega wspomnienia, a Majka przesympatyczna :) pełen profesjonalizm! Zdecydowanie polecamy!

Marcin
2016-08-29
 

Impreza bardzo udana, dziękujemy bardzo Mateusz za fachową organizację.

Maciek
2016-04-04
 

Było w deche

Krzysztofff
2016-04-01
 

Dzięki Wam tej nocy Łódź należała do nas :)

Lucek
2016-03-30
 

Kawalerski bardzo się udał, dzięki Wam i miłej tancereczce.

Igor
2016-03-28
 
Ostra jazda na 200%, nikt się nie spodziewał, że będzie aż tak wyskokowo, wow!
Grzesiek
2016-03-25
 

Wszystko super się udało, a koledzy byli naprawdę zadowoleni!

Michał
2016-03-25
 
Fajne panie Milicjantki, sorry za chamskie żarty kawalera, ale on już taki jest gbur. Dziękówka za wszystko
Robi
2016-03-17
 
Wszystko było na tip-top. Świetna rozgrzewka przed wieczorem i baletami na mieście.
Michał
2016-03-14
 
Kawaler nie młody, więc jeszcze dobrze pamiętał Nyskę z czasów oseska :)
Zdzisław
2016-03-13
 
Było miło szkoda, że się już skończyło :) Pozdrowienia dla Magdy, super tańczyła!
Tomek
2016-03-01
 
Mazowsze z lotu ptaka jest piękne!
Lesław
2016-03-01
 

Wielkie dzięki za sprawną organizację eventu.

Igor
2016-03-01
 
Dzięki za prawdziwie męskie zabawy z bronią :)
Bogdan
2016-02-28
 
Bawiliśmy się doskonale. Autobus zrobił na całej ekipie mega wrażenie.
Tymek
2016-02-28
 
Fachowa organizacja. Łajba wporzo. Impreza bardzo udana.
Krzychu
2016-02-23
 
Nasza węgierska opiekunka bardzo sympatyczna i ogólnie wypad udany.
Mirek
2016-02-23
 
Kawaler puścił pawia LOL! Dobrze, że dopiero po wyjściu z zorby :) Dzięki instruktorom za wyrozumiałość!
Michał
2016-02-15
 
Z naszej strony tylko jedno słowo: DZIĘKI! PS.Wielkie Dzięki :)
Gondzio z ekipą
2016-02-05
 

Pogoda dopisała, rzeka też :) Dziękujemy

Radziu
2016-01-31
 
Duży plus za doskonałą organizację zabawy.
Hirek
2016-01-25
 
Długi ten Lincoln, oj długi. Wszystko było w jak najlepszym porządku.
Rafał
2016-01-07
 
Impreza odbyła się bardzo sprawnie. Tancerka zawróciła wszystkim w głowie :)
Tomasz
2015-12-29
 
Chcielibyśmy wraz z całą ekipą gorąco Wam podziękować za super organizację naszego pobytu w Budapeszcie.
Tomasz
2015-12-17
 

Wszystko OK, jesteśmy zadowoleni z usługi, Pan Młody bawił się dobrze. Będziemy polecali innym .

Wojtek
2015-11-27
 

Imprezowałeś z nami?
Napisz recenzję!

MEDIA O CRAZY GUIDES: