Opinie - Crazy Kawalerski - Imprezy w Krakowie, Warszawie, Poznaniu, Trójmieście, Wrocławiu i nie tylko.

Imprezowałeś z nami?
Napisz recenzję!

OPINIE KLIENTÓW

Chcielibyśmy wraz z całą ekipą gorąco Wam podziękować za super organizację naszego pobytu w Budapeszcie.
Tomasz
2015-12-17
 

Wszystko OK, jesteśmy zadowoleni z usługi, Pan Młody bawił się dobrze. Będziemy polecali innym .

Kawalerski Kraków

Wojtek
2015-11-27
 
Było świetnie! Aga bardzo nam w tym pomogła :)
Antek
2015-11-26
 
Tego wieczoru całe miasto było u naszych stóp hahahahhah, dzięki.
Patryk
2015-11-24
 
Jeden z chłopaków wypadł do wody i był nieźle posr*** :) Na szczęście instruktorzy czuwali na bezpieczeństwem.
Jasiek
2015-11-22
 
Tancerka robi robotę! Statek też sobie poradził. Dziękówa za wszystko.
Remi
2015-11-21
 

Impreza bardzo udana. Instruktor sympatyczny. Dziękujemy.

Kawalerski Wrocław

Kacper
2015-11-20
 
Dobrze się spisaliście chłopaki. Mateusz, dzięki za sprawny kontakt mailowy.
Mariusz
2015-11-08
 
Lekko kropiło, co spowodowało super driftowanie na torze :) Jazda!
Kacper
2015-11-07
 
Krążownik szos bardzo nam się spodobał, będziemy polecać kolegom.
Rafi
2015-11-01
 
Limuzyna elegancka, cały plan wypalił w 100 procentach.
Seba
2015-10-29
 
Kawaler pokazał, że ma jaja i w środku imprezy wskoczył do Dunaju. Jest moc!
Seba
2015-10-19
 

Klubbing na 4 kółkach był bardzo udany!

Kawalerski Warszawa

Antek
2015-10-18
 
Chciałem podziękować w imieniu chłopaków za dopięcie całego wyjazdu na 100%
Rafał
2015-10-18
 
Kurczaczek prima sort! Laseczka też. Solidna organizacja.
Jurek
2015-10-17
 
Było super, imprezy w Warszawie to mega jazda, dzięki za super organizację
Tomek
2015-10-16
 
Impreza bardzo udana. Pozdrowienia dla całej ekipy, a w szczególności dla Gosi.
Lucek
2015-10-15
 

Kawaler był mega kozakiem dopóki nie zatopił auta po drzwi w błocie. Super event. Dzięki za fachową obsługę.

Kawalerski Kraków

Robi
2015-10-13
 
Łódka spoko i dzięki za grilla i piwko. Będziemy polecać wasze imprezy we Wrocku.
Zibi
2015-10-12
 
Na pewno w najbliższym czasie zawitamy ponownie.
Jacek
2015-10-11
 
Orkiestra rozkręciła imprezę na całego. Dziękujemy.
Marek
2015-10-10
 
Skąd wytrzasnęliście te dzikie Czeszki? Kawalerowi opadła szczena!
Józek
2015-10-07
 

Szkoda, że dziewczyna nie mogła zostać dłużej, a 3 tańce nie trwają godzinę :((( poza tym superowo zorganizowane

Kawalerski Gdańsk

Juro
2015-10-06
 
Wszystko poszło zgodnie z planem, dzięki za pomoc!
Andrzej
2015-09-20
 
Było naprawdę relaksująco, tego nam było trzeba!
Jarek
2015-09-14
 
Jeśli w Krakowie wszystkie gapowiczki tak płacą za jazdę bez biletu, to ja zostaję kontrolerem za darmo :)
Krystian
2015-09-11
 

Duża dawka adrenaliny i siniaków, super!

Kawalerski Warszawa

Edek
2015-09-05
 
Idealny pomysł na popołudnie przed właściwą imprezą kawalerską.
Tymoteusz
2015-08-23
 
Dzięki za dobry event! Instruktor punktualnie, wszystko elegancko. Z pewnością polecę znajomym!
Jasiek
2015-08-22
 
Podziękowania dla koordynatorki Gabrieli, była wystrzałowa dosłownie i w przenośni :)
Bartek
2015-08-21
 

Imprezowałeś z nami?
Napisz recenzję!

MEDIA O CRAZY GUIDES: